DARMOWA DOSTAWA JUŻ OD 270 ZŁ!  
  • Bilet wstępu na Wyższą Szkołę Grillowania - Mięso, Mięso, Mięso

Brak towaru
350.00
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Odbiór osobisty 0
Kurier 0
Kurier Pobranie 25
Dostępność Dostępny
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon

Bilet wstępu na

Wyższą Szkołę Grillowania -

MIĘSO, MIĘSO, MIĘSO

 

Mięso Mięso Mięso 

Oto najnowsza akademia grillowania Wyższej Szkoły Grilla!
Nazwa nie pozostawia pola do interpretacji. Wiadomo co będzie!
Szarpanka, podwędzanie, low and slow, ale też steki i mięso na wszystkie sposoby!
Menu poznacie wkrótce, ale możecie być pewni jednego - będzie mięso! Dużo mięsa!
Pokażemy Wam nasze ulubione metody przygotowania wołowiny, wieprzowiny i kurczaka, zaproponujemy też dodatki i sosy, a na koniec zrobimy deser który daje ulgę po wielkich mięsnych wyżerkach. 

Kurs prowadzony będzie przez grillmastera: Kacpra Salzmana, który zna branżę grillową od podszewki. Prowadzi pokazy, akademie i cateringi grillowe od 10 lat, ma swój program w telewizji o grillowaniu, kanał na youtubie, a co roku grilluje i próbuje tysiące steków.

Tą akademię organizujemy razem z Grillmajster

Menu na wrześniowe akademie „Mięso, mięso, mięso”!
- kultowe skrzydełka Grill Bastards - pikantna, pomaranczowa glazura i autorski sos chimipiri
- Galbi czyli żebro wołowe pokrojone i zamarynowane po koreańsku, w bułeczce bao i kimchi.
- stek winchester - czyli schab z kością z glazurą musztardową i salsą z grillowanych brzoskwiń
- pokaz steków
A na dziendobry będzie do przekąszenia oczywiście focaccia. 

Data: 14 września 2024 r, godz. 13:00

A to wszystko będzie się działo w Salonie Grilli GRILLMAJSTER.

 

Lokalizacja: 86-061 Brzoza, Chmielniki 4a

 

Ilość miejsc ograniczona!

1 bilet dla 1 osoby.

 

Tak było na poprzednim wydarzeniu!

KLIKNIJ W ZDJĘCIE

 

 

image



Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
  • Produkty podobne