DARMOWA DOSTAWA JUŻ OD 270 ZŁ!
-
Bilet wstępu na Wyższą Szkołę Grillowania - Mięso, Mięso, Mięso
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność | Dostępny 0 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zostaw telefon |
Bilet wstępu na
Wyższą Szkołę Grillowania -
MIĘSO, MIĘSO, MIĘSO
Mięso Mięso Mięso
Oto najnowsza akademia grillowania Wyższej Szkoły Grilla!
Nazwa nie pozostawia pola do interpretacji. Wiadomo co będzie!
Szarpanka, podwędzanie, low and slow, ale też steki i mięso na wszystkie sposoby!
Menu poznacie wkrótce, ale możecie być pewni jednego - będzie mięso! Dużo mięsa!
Pokażemy Wam nasze ulubione metody przygotowania wołowiny, wieprzowiny i kurczaka, zaproponujemy też dodatki i sosy, a na koniec zrobimy deser który daje ulgę po wielkich mięsnych wyżerkach.
Kurs prowadzony będzie przez grillmastera: Kacpra Salzmana, który zna branżę grillową od podszewki. Prowadzi pokazy, akademie i cateringi grillowe od 10 lat, ma swój program w telewizji o grillowaniu, kanał na youtubie, a co roku grilluje i próbuje tysiące steków.
Tą akademię organizujemy razem z Grillmajster
Menu na wrześniowe akademie „Mięso, mięso, mięso”!
- kultowe skrzydełka Grill Bastards - pikantna, pomaranczowa glazura i autorski sos chimipiri
- Galbi czyli żebro wołowe pokrojone i zamarynowane po koreańsku, w bułeczce bao i kimchi.
- stek winchester - czyli schab z kością z glazurą musztardową i salsą z grillowanych brzoskwiń
A na dziendobry będzie do przekąszenia oczywiście focaccia.
Data: 14 września 2024 r, godz. 13:00
A to wszystko będzie się działo w Salonie Grilli GRILLMAJSTER.
Lokalizacja: 86-061 Brzoza, Chmielniki 4a
Ilość miejsc ograniczona!
1 bilet dla 1 osoby.
Tak było na poprzednim wydarzeniu!
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.