DARMOWA DOSTAWA JUŻ OD 270 ZŁ!  
  • Generator zimnego dymu

Symbol: N-GENERATOR
Brak towaru
129,00 zł
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 11,99 zł
Odbiór osobisty 0,00 zł
Paczkomaty Inpost 11,99 zł
Kurier 17,99 zł
Kurier Pobranie 25,00 zł
Dostępność Dostępny
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon

Generator zimnego dymu

 

Idealny do wędzenia na zimno ryb, mięsa, przypraw, orzechów i innych produktów.

W pełni obciążony generator mieści około 200 g lub 0,5 L trocin, zapewniając czas spalania do 20 godzin.

Wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej i może być stosowany we wszystkich grillach i wędzarniach typu zamkniętego.

Wymiary: 250x250x50mm.

 

Sposób użycia: Usuń popiół i węgiel z grilla.  Napełnij generator dymu pyłem drzewnym (ważne, aby był suchy, napełniaj bez dociskania, bez dociskania pyłu i pozostawiania kilku mm do wierzchołka spirali).  Umieść wężownicę na ruszcie popielnika na dnie paleniska, dodaj pył za pomocą podgrzewacza i zacznij palić.  

Podczas palenia ogranicz klapy grilla do minimum.  

Generator zawiera około 200 g lub 0,5 L pyłu dymnego, co zapewnia czas spalania do 20 godzin.

Działa na wszystkich zamkniętych grillach i wędzarniach.  

Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej. 

 

Do tego urządzenia pasują następujące akcesoria do palenia:

Pył hikorowy i drzew owocowych z ziołami do wędzenia na zimno,  200g Pył z dębowych beczek po whisky i winie do wędzenia na zimno 200g.  

Pasuje do wszystkich modeli Kamado BONO + innych grilli typu Kamado o średnicy 40 cm (lub większej niż 15″)

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.